aN eMPTY sPACE?

aN eMPTY sPACE?
v3.0. Songtales for a públic site by Jakob Draminsky

Jakob Draminsky presenta la instal·lació d’òpera aN eMPTY sPACE? en la seva última versió 3v.0, que integra les dues anteriors i afegeix una nova dimensió incorporant una cantant en viu.

La performance, que es presentà primer al matí i després de 16h a 18h, fou la versió fixa v1.0, consistent en quatre equips estereo, barrejant-se en un total de 200 pistes de so, contingudes en 4 CD’s, creant un ambient d’estranyes combinacions irrepetibles, a partir de textos relacionats i organitzats per Peter Brook al seu llibre The Empty Space, en un collage que abarca des de textos de Shakespeare, Maeterlinck, Artaud i Beckett, passant per Txékhov i Brecht fins arribar a Arden.

La nova versió v3 es presentà a les 20:00h, en una nova barreja del collage textual amb una cantant en directe de textos de Lorca. La cantant danesa Christine Schott ho interpreta en castellà enmig d’una manipulació en viu del seu compositor Jakob Draminsky.

Després de la seva participació al Festival d’Òpera de Butxaca l’any 1995 amb Landsoldats Dagbog, i de portar una intensa activitat musical a Dinamarca, Jakob Draminsky torna un cop més per compartir aquesta abstracta experiència èpica sonora, en un camí ple de lliures interpretacions personals.

Concepte, composició i MAX/MSP live performance de Jakob Draminsky

CCCB, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, dies 3 i 4 novembre de 2000

Les Veus han estat gravades per:

Baix, Steen Byriel / Baix, Jorgen Ditlevsen / Soprano, Elsebeth Dreisig /Alto, Lene Farver-Sonne /Alto, Kirsten Grove / Tenor/contratenor, Bo Kristian Jensen / Tenor, Jan Lund / Alto, Dackmar Luederritz / Baríton, Niels Pihl / Tenor, Arturo Plomares / Baríton, Xavi Sabata /Soprano, Carme Sanchez / Soprano, Christine Sch0tt

 

Producció, CCCB i Teatre Malic- La Fanfarra

Agraïments a Hangar

aN eMPTY sPACE?

És una coproducció entre MultiSounds i Nikolaj, Copenhagen Contemporary Art Center, suported by Musikteatret Undergrunden.

Ha estat possible gràcies a fundacions i beques de Kulturministeriets Udviklingsfond, DJBFA, Danish Music Consel, The Danish Art Foundation, i l’Institut de l’Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.