aN eMPTY sPACE?

aN eMPTY sPACE?
v3.0. Songtales for a públic site by Jakob Draminsky

Jakob Draminsky presenta la instal·lació d’òpera  aN eMPTY sPACE? en la seva última versió 3v.0, que integra les dues anteriors i afegeix una nova dimensió incorporant una cantant en viu.

La performance que tindrà lloc primer al matí, i després de 16-18:00h, serà la versió fixa v1.0, consistent en quatre equips estereo, barrejant-se en un total de 200 pistes de so, contingudes en 4cd, creant un ambient d´estranyes combinacions irrepetibles, a partir de textos relacionats i organitzats per Peter Brook al seu llibre The Empty Space, en un collage que abarca des de textos de Shakespeare, Maeterlinck, Artaud i Becket, passant per Txejov i Brecht fins arribar a Arden.

La nova versió v3, tindrà lloc a les 20:00h, en una nova barreja del collage textual amb una cantant en directe de textos de Lorca. Ho interpreta en espanyol, la cantant danesa Christine Schott, enmig d´una manipulació en viu del seu compositor Jakob Draminsky.

Després de la seva participació al Festival d’Òpera de Butxaca l’any 1995 amb “Landsoldats Dagbog”, i d´una intensa activitat musical a Dinamarca, Jakob Draminsky torna cop més per compartir aquesta abstracta experiència èpica sonora, en un camí ple de lliures interpretacions personals.

Concepte, composició i MAX/MSP live performance Jakob Draminsky

CCCB, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Dies 3 i 4 novembre 2000

Les Veus han estat gravades per:

Baix, Steen Byriel
Baix, Jorgen Ditlevsen
Soprano, Elsebeth Dreisig
Alt, Lene Farver-Sonne
Alt, Kirsten Grove
Tenor/contratenor, Bo Kristian Jensen
Tenor, Jan Lund
Alto, Dackmar Luederritz
Baríton, Niels Pihl
Tenor, Arturo Plomares
Baríton, Xavi Sabata
Soprano, Carme Sanchez
Soprano, Christine Schxtt

 

Producció, CCCB i Teatre Malic- La Fanfarra

Agraïments a Hangar

aN eMPTY sPACE?

És una coproducció entre MultiSounds i Nikolaj, Copenhagen Contemporary Art Center, suported by Musikteatret Undergrunden.

Ha estat possible gràcies a fundacions i beques de Kulturministeriets Udviklingsfond, DJBFA, Danish Music Consel, The Danish Art Foundation, and Institut Universitari de l´Audiovisual Uviveritat Pompeu Fabra de Barcelona.